UPDATE: Maandag 16 maart 2020

Beste UC Dance leden, ouder(s) / verzorger(s),

Hopelijk hebben jullie ook een beetje geslapen, want waar wij ons op aan het voorbereiden waren…, werd gister ineens werkelijkheid! Heel raar en nog steeds niet helemaal te bevatten… maar wat hebben wij al veel lieve reacties van jullie mogen ontvangen, dank jullie wel hiervoor en dat doet ons goed!

Dus vanmorgen de knop omgezet en met het docententeam overleg gevoerd, heel fijn dat deze toppers nu volop de verbinding zoeken en het creatief proces samen met mij positief oppakken! Want wij blijven in beweging en gaan zeker niet stilzitten nu deze verplichte tijdelijke sluiting van kracht is.

Wat gaan wij doen?

Vanaf morgen (dinsdag 17 maart) gaan wij diverse video’s opnemen die gemaakt worden door onze docenten:
– diverse Warming up’s
– diverse choreo’s
– diverse dansstijlen
– diverse oefeningen die jullie thuis kunnen doen c.q. oefenen
– diverse tricks
– cooling downs etc. etc.

Deze video’s zullen wij online (op ons Youtube kanaal) plaatsen en als link aan jullie in de groepsapp beschikbaar stellen, zodat jullie met alles gewoon mee kunnen doen.

– ga naar https://www.youtube.com/user/ucdance1/videos

– abonneer je op ons Youtube kanaal

– klik op het ‘belletje” rechtsboven, zo zie je welke video’s online gezet worden en krijg je een melding zodra we online gaan.

Daarnaast gaan wij meerdere malen per week een “LIVESTREAM” verzorgen, zodat jullie LIVE met ons mee kunnen doen!

De eerste LIVE streaming staat al gepland voor morgen (17 maart ) om 15.00 uur! Hoe leuk:)Het is wel de eerste keer dat wij dit gaan verzorgen, het zal misschien niet helemaal soepel verlopen (uiteraard zijn wij al aan het testen en uitproberen) maar dat zal vast goed gaan komen.

En anders gaan wij morgen om 15.00 uur live op ons instagram account @ucdance! Hoe dan ook, wie gaat er morgen met ons meedoen?

Q&A- vragenlijst

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn omtrent het niet door gaan van de reguliere lessen in deze overmachtsituatie. Al jullie vragen kunnen per mail gesteld worden aan marketing@ucdance.nl.

Kim zal dan alle binnenkomende vragen verzamelen en deze in een Q&A lijst op onze website publiceren. De link van deze vraag en altwoordenlijst, zullen wij ook in de groepapps delen. Deze lijst zal wekelijks up to date gehouden worden. Volgende week ontvangen jullie ook van ons de UC-Nieuwsbrief met een update en informatie.

Het is voor ons nu nog onmogelijk om aan te geven hoe wij eventuele danslessen alsnog kunnen gaan inhalen. Hier komen wij in een later stadium bij jullie zeker op terug!! 

Met de video’s en de livestream sessies kunnen voor nu met z’n allen lekker aan de slag.

Nogmaals bedankt voor de support, samen kunnen wij door.. See, feel, dance

UC Dance 12,5 years in Motion!

Met vriendelijke groet,

Laura Govers – van den Bulk 

 

UPDATE: Zondag 15 maart 2020

Beste dansers, ouders c.q. verzorgers,

Zoals vandaag in de persconferentie bekend is gemaakt inzake de nieuwe maatregelen betreffende het Coronavirus, zijn wij genoodzaakt om onze deuren te sluiten en stoppen wij vanaf heden met de danslessen t/m maandag 6 april 2020!

Het is een bizarre situatie maar achter de schermen zijn wij wel al bezig om de mogelijkheid te bieden om met online lessen aan de slag te gaan… zo kan iedereen toch lekker thuis blijven bewegen en dansen. Hoe we dit gaan aanbieden en wanneer, horen jullie zeer spoedig van ons.

Voor nu, zorg goed voor jezelf, wees lief voor elkaar en namens het team van UC Dance wensen wij iedereen veel sterkte de komende periode.

Hopelijk kunnen wij elkaar weer snel omarmen en plezier hebben met elkaar in de danslessen!

Met vriendelijke groet,

Laura Govers – van den Bulk
Eigenaresse

Dansschool UC Dance

t. +31 (0) 6 14492779
e. info@ucdance.nl
w. www.ucdance.nl

www.facebook.com/UnderControlDance
www.instagram.com/ucdance
www.youtube.com/user/ucdance1/videos