Dansstijlen

Onze dansstijlen

Afro

Afro Class is een dansvorm waarbij je verschillende dansbewegingen maakt op swingende Afro beats. Afro Dance bestaat deels uit grote, krachtige bewegingen maar ook rustige, vloeiende bewegingen.

Contemporary Urban

Contemporary Urban is een mix van moderne technieken en urban dance. Er wordt gewerkt aan lichaamscontrole en hoe je dans kan vertalen met je lichaam.

Female Hiphop

Female Hiphop is een dansvorm die uit verschillende stijlen bestaat waarbij er vrouwelijk maar stoer gedanst wordt.

High Heels Class

High Heels Class is een stijl waarbij er gewerkt wordt aan sierlijke, sexy en vrouwelijke bewegingen. Een combinatie van meerdere dansstijlen waaronder Female hiphop, Jazz/Funk en Showdance.

All Styles Gevorderd

Vanaf het nieuwe seizoen starten we met een nieuwe les bij UC Dance namelijk een All Styles Gevorderd les. Deze les is bedoelt voor dansers die al een bepaald niveau hebben en uitgedaagd willen worden voor een persoonlijke groei. 

Modern

In de les moderne dans staat vooral het dansgevoel centraal. Er wordt gewerkt aan het ontwikkelen van danstechniek en lichaamsbewustzijn maar ook aan ruimtegebruik, creativiteit, expressie, dansbeleving en muzikaliteit.

Hiphop / Streetdance

Streetdance/Hiphop lessen bestaan uit verschillende stijlen en technieken. De ene maand hebben we een stoere choreo met een hiphop flow, de andere maand een gave choreo waarin de stijl hiphop/lyrical, diva-style, house of afro verwerkt is.

Zumba® Fitness

Zumba is een combinatie van fitness en dansbewegingen op latin en wereldmuziek zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggeaton maar ook Flamenco en Hip Hop.

Gratis proefles aanvragen

Neem geheel vrijblijvend een proefles bij UC Dance bij een van onze filialen

Nieuws

EOTS – End Of The Season

EOTS – End Of The Season

Zoals de meesten van jullie inmiddels weten, staat onze tweede End Of The Season Show gepland op zaterdag 6 juli 2024 in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Hoe leuk!!! Achter de schermen zijn we al...

Lees meer
UC Workshopmiddag Zaterdag 9 maart

UC Workshopmiddag Zaterdag 9 maart

Op zaterdag 9 maart organiseert UC Dance weer een super toffe workshop in onze eigen danszaal bij Vibes Sports & Event Centrum in Eindhoven! Iedereen is welkom. Ook zijn de choreografen al...

Lees meer
Start wedstrijden selectieteams

Start wedstrijden selectieteams

De selectieteams zijn de afgelopen maand weer hard getraind en zijn zoals altijd weer goed bezig geweest! Op zondag 28 januari was het eindelijk zover. Na maanden van keihard trainen was het tijd...

Lees meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Mis geen enkele dansmogelijkheid en ontvang waardevolle tips om je dansvaardigheden te verbeteren.