Dansstijlen

Onze dansstijlen

Afro

Afro Class is een dansvorm waarbij je verschillende dansbewegingen maakt op swingende Afro beats. Afro Dance bestaat deels uit grote, krachtige bewegingen maar ook rustige, vloeiende bewegingen.

Contemporary Urban

Contemporary Urban is een mix van moderne technieken en urban dance. Er wordt gewerkt aan lichaamscontrole en hoe je dans kan vertalen met je lichaam.

Female Hiphop

Female Hiphop is een dansvorm die uit verschillende stijlen bestaat waarbij er vrouwelijk maar stoer gedanst wordt.

High Heels Class

High Heels Class is een stijl waarbij er gewerkt wordt aan sierlijke, sexy en vrouwelijke bewegingen. Een combinatie van meerdere dansstijlen waaronder Female hiphop, Jazz/Funk en Showdance.

All Styles Gevorderd

Vanaf het nieuwe seizoen starten we met een nieuwe les bij UC Dance namelijk een All Styles Gevorderd les. Deze les is bedoelt voor dansers die al een bepaald niveau hebben en uitgedaagd willen worden voor een persoonlijke groei. 

Modern

In de les moderne dans staat vooral het dansgevoel centraal. Er wordt gewerkt aan het ontwikkelen van danstechniek en lichaamsbewustzijn maar ook aan ruimtegebruik, creativiteit, expressie, dansbeleving en muzikaliteit.

Hiphop / Streetdance

Streetdance/Hiphop lessen bestaan uit verschillende stijlen en technieken. De ene maand hebben we een stoere choreo met een hiphop flow, de andere maand een gave choreo waarin de stijl hiphop/lyrical, diva-style, house of afro verwerkt is.

Zumba® Fitness

Zumba is een combinatie van fitness en dansbewegingen op latin en wereldmuziek zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggeaton maar ook Flamenco en Hip Hop.

Gratis proefles aanvragen

Neem geheel vrijblijvend een proefles bij UC Dance bij een van onze filialen

Nieuws

End of The Season – Laatste info!

End of The Season – Laatste info!

Draaiboek End Of The Season 2024 Draaiboek en Setlist In het draaiboek vind je alle laatste en definitieve informatie over de show bij elkaar. Lees deze dus goed door! Daarnaast hebben we een...

Lees meer
Laatste tickets!!!

Laatste tickets!!!

Wie komen er allemaal kijken en genieten van de dansers? Na het geweldige succes van vorig jaar organiseert UC Dance op zaterdag 6 juli 2024 een 2e editie van the "End of the Season Show”. Alle...

Lees meer
Kledingverkoop

Kledingverkoop

Ook dit jaar hebben we ook nieuwe, leuke UC merchandise beschikbaar. Bestel je "End of The Season Show" T-shirt vooraf via de shop van UC Dance...

Lees meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Mis geen enkele dansmogelijkheid en ontvang waardevolle tips om je dansvaardigheden te verbeteren.