VIRTUELE VAL-VAL-D’RIE – UITSTEL!

Afgelopen dinsdagavond werd tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat de lockdown verlengd wordt t/m 9 februari. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor Virtueel Val-Val-D’rie. Van het RIVM mogen de optredens van professionele artiesten in de lockdown wel live gestreamd worden, maar die van lokale artiesten helaas niet. Tevens is het een heel onzekere tijd waarin wij, als Theater De Hofnar, geen enkel risico willen lopen. We hebben daarom besloten om het gratis online festival uit te stellen naar een weekend later in dit seizoen. We houden je op de hoogte.

______________________________________________________________________________________

We beginnen 2021 al met positief nieuws! We kunnen namelijk mededelen dat Theater De Hofnar al begonnen is met het organiseren van een virtuele wintereditie van Val-Val-D’rie, dat op 23 en 24 januari aanstaande gaat plaatsvinden. Met een programma dat bij jou in de huiskamer van de buis af gaat spatten!

UC Dance gaat tijdens deze virtuele editie van Val-Val-D’rie een tik tok dans workshop geven. Zo kunnen we samen toch iets moois brengen aan theater De Hofnar, de dansers en alle inwoners van Valkenswaard.

Natuurlijk vinden wij het ook heel leuk om weer iets op het podium te kunnen verzorgen, ook al is dat dan helaas zonder publiek.

Hoe jullie deze workshop kunnen volgen, krijgen jullie binnenkort van ons te horen via de groepsapps en social media.

Binnenkort dus meer info, maar zet 23 en 24 januari 2021 alvast in je agenda!