Inmiddels staan de nieuwe lesroosters van dit seizoen op de website en wij kunnen je vertellen,……we zijn weer enorm enthousiast want we hebben onze lesroosters weer uitgebreid met nieuwe lessen EN nieuwe dansstijlen. Hieronder lees je zoal wat er NIEUW en VERANDERD IS.

BUDEL:
– Nieuw bij UC Dance is de dansstijl Experimental welke gegeven wordt door docente Jazz op de zaterdag van 10.30u tot 11.30u locatie Budel. De leeftijd is van 14 t/m 19 jaar. Wil je graag een proefles doen, laat het ons weten via de site of mail info@ucdance.nl

– Nieuw bij UC Dance is de dansstijl Hiphop welke gegeven wordt door docente Daisy op de vrijdag van 16.30u tot 17.30u (leeftijd 11 t/m 13 jaar) en van 17.30u tot 18.30u (leeftijd 14 t/m 17 jaar). Wil je graag een proefles doen, laat het ons weten via de site of mail info@ucdance.nl.

– Wij zoeken volop jongens en meisjes in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar die het heel erg leuk vinden om te dansen. Op dinsdag geven wij een Streetdance les aan deze mini’s van 15.30u tot 16.30u. Op vrijdag is de kids les komen te vervallen. Vindt jouw zoon/dochter het leuk om eens een proeflesje te volgen? Laat het ons weten via de site of mail info@ucdance.nl.

– De les Modern op dinsdag is komen te vervallen.

EINDHOVEN:
– Super enthousiast zijn we want vanaf woensdag 3 oktober zal docente Amber een les Modern/Jazz starten voor Tieners/Volwassenen van 20.00u tot 21.00u op onze locatie bij het Evoluon Eindhoven. Wil je de les proberen, meld je dan aan en doe mee met een gratis proefles.

– Op zondag 2 september zijn we weer gestart met de selectietrainingen. In Eindhoven zoeken wij nog volop kids in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar die het leuk vinden een stapje verder te gaan en veel wedstrijden en optredens willen dansen. Deze groep traint iedere zondagochtend op onze locatie bij het Evoluon. Wil je de maand september proberen om te kijken of het iets voor je is? Meld je dan aan via info@ucdance.nl.

VALKENSWAARD:
– Zaterdag 1 september was de kick-off van onze nieuwe locatie in Valkenswaard bij 040Fit. Docente Iris zal op deze locatie o.a. Streetdance/Hiphop lessen verzorgen op vrijdag en zaterdag en bij genoeg animo starten we ook een les Modern op zaterdag. Kijk op onze website voor het lesrooster. Wil je een proefles komen doen, laat dan een berichtje achter via onze website of stuur een mailtje naar info@ucdance.nl.