Het zijn gekke tijden op dit moment en er veranderd veel voor ons allen. Dat betekent ook dat er nu wat keuzes gemaakt worden door docenten ivm andere werkzaamheden / opleidingstrajecten e.d.. Er hebben hierdoor een aantal wijzigingen plaatsgevonden.

In deze tijd is het natuurlijk ontzettend lastig als er dingen veranderen en zeker omdat wij niet fysiek in de lessen staan en wij dit dan niet persoonlijk op een goede manier kunnen overdragen… maar wij doen er zoveel mogelijk aan om dit toch soepeltjes te laten verlopen. Zo zullen wij vragen om de nieuwe docenten filmpjes te maken, zodat wij jullie de nieuwe docente goed kunnen introduceren en de dansers kennis kunnen laten maken.

Vanaf Februari 2021:

Docente Anais: Op maandag 1 februari krijgt Anais de sleutel van haar huisje en gaat zij verhuizen naar Vught. Daarom heeft zij besloten om te stoppen met lesgeven op de woensdagmiddag. Woensdag 27 januari jl. was haar laatste les (online), maar zij wil zeker nog een keer fysiek afscheid van de dansers komen nemen. De online lessen zullen vanaf woensdag 3 februari a.s.verzorgd worden door onze nieuwe docent Lotte. Vanaf het moment dat we weer fysiek in de zaal mogen gaan beginnen, zal docente Lakeisha voor vast de les gaan overnemen.

Docente Daisy: Vandaag (28 januari 2021) geeft docente Daisy haar laatste les op de donderdagmiddag. Vanaf donderdag 4 februari 2020 zullen de lessen op de donderdagen overgenomen worden door onze docente Anne Wetzer. Daisy is ivm met haar werk niet meer in de gelegenheid om op de donderdagen vanaf februari aanstaande les te geven op de vrijdagen blijft zij dit nog wel gewoon doen voor UC Dance.

Anne geeft vanaf september 2020 diverse lessen voor UC Dance en is geen onbekende in de danswereld. Op dit moment zijn er voor haar geen shows maar anders zou zij ieder weekend met o.a. 2unlimited op het podium staan. Anne heeft er heel veel zin in en gaat zoals hierboven aangegeven nog een leuk introductiefilmpje voor jullie maken als kennismaking:)

Vanaf Maart 2021:

Docente Jaimy: Ook docente Jaimy heeft een keuze moeten maken en gaat op haar andere werk een nieuw project opstarten, hierdoor kan zij niet meer op de donderdagmiddagen les geven vanaf maart aanstaande. Achter de schermen zijn wij nog bezig met het vinden van een goede invulling en vinden op dit moment intern nog gesprekken plaats, maar dit is nog niet definitief. Wij hopen jullie binnenkort hierover te kunnen informeren. Uiteraard heeft dit onze aandacht en willen wij dit natuurlijk op een goede manier invullen voor jullie. We houden jullie op de hoogte.