Het starten van een nieuw dansseizoen is altijd weer een grote puzzel:)

Het afgelopen corona jaar was natuurlijk voor iedereen een stormachtige periode en nu alles weer opgestart gaat worden zijn er docenten die nieuwe keuzes hebben gemaakt of door werk of opleiding niet meer in de gelegenheid zijn om het komend dansseizoen nog lessen te verzorgen voor UC Dance.

Vandaar dat we de volgende wijzigingen gaan doorvoeren in ons Team:

Zoals jullie weten, is Daisy voor haar zelf gestart en dat betekent dat er geen ruimte meer is voor het lesgeven bij UC Dance. Inmiddels is zij gestopt en zal een nieuwe docente Senna Palmen haar lessen vanaf september gaan overnemen. Welkom Senna in ons team en heel veel succes!

Docente Iris:
Ook docente Iris heeft aangegeven te gaan stoppen met lesgeven omdat zij een danswinkel in Strijp S gaat starten. Iris super leuk dat je deze uitdaging aangaat en ik wens je veel succes. In de maand september zal Laura de lessen tijdelijk overnemen.
Docente Nena:

Mijn pijn in haar hart heeft ook Nena inmiddels aangegeven geen tijd meer te hebben om de lessen te blijven verzorgen bij UC Dance. In het nieuwe schooljaar gaat zij een extra project verzorgen voor haar  afstuderen, dit project gaat veel tijd helaas in beslag nemen. Zij wil in haar vrije tijd wel lekker blijven dansen bij UC Dance maar het lesgeven wordt te veel. De dancehall les zal op dit moment overgenomen worden door Lotte en de vrijdagles door Laura.

Kim van der Schoonderwalt:

Tevens kan ik jullie alvast meedelen dat wij nog een Kim toe gaan voegen aan ons team😃 Kim van der Schoonderwalt gaat stage lopen. Zij zal voornamelijk met de kinderlessen gaan meedraaien. Hoe wij e.e.a. gaan invullen zal binnenkort samen met haar opgepakt en uitgewerkt gaan worden. Maar jullie zullen Kim dus vaker bij / in de lessen zien. Kim heel veel succes.