Zoals jullie weten hebben wij op zaterdag 6 februari en zondag 7 februari het eerste UC-Theatershow filmweekend gehad waarin. Komend weekend gaan wij onze oude theatershow ‘NOBODY’S PERFECT” uitzenden. Deze show hebben wij verzorgd in 2015.

De show wordt uitgezonden op ZATERDAGMIDDAG 20 februari om 15:00 uur!!

Wat gaan wij doen? Wij gaan toch weer de theatershow uitzenden via het programma Youtube https://www.youtube.com/user/ucdance1/videos. Wij hebben de afgelopen week het een en ander uitgezocht en verbeterd waardoor het nu wel moet lukken om de theatershow via Youtube af te kunnen spelen:)
Dit blijft uiteraard spannend.. en duimen dat het goed gaat… maar wij gaan er voor!

Mocht het toch niet lukken dan hebben wij bijgaande link via Zoom als back-up!

https://us02web.zoom.us/j/4806131616?pwd=UTZiVjl4Y0tmVWxxdE5jbjg5SVFZQT09 
Meeting ID: 480 613 1616
Passcode: cuonline1
Let op: Indien via Zoom: willen wij jullie vragen om jullie microfoon op ‘mute’ te zetten tijdens de theatershow zodat de kwaliteit van het geluid beter is.

We vinden het gezellig om samen de theatershow te kijken en we vinden het dan ook leuk als we foto’s of video’s van jullie voor de tv/computer ontvangen.

Aangezien wij nu ook met de voorbereidingen van onze komende theatershow “Elements” bezig zijn.. misschien leuk voor onze nieuwe leden om te zien hoe wij de theatershows verzorgen.

Wij hopen een aantal van jullie te zien dit zaterdag bij “Nobody’s Perfect”!!