In verband met de verplichte registratie voor COVID-19 hebben wij ons eigen registratiesysteem nu helemaal in orde gemaakt.

Een aantal weken geleden hebben jullie van ons de nieuwe inloggegevens ontvangen en heeft iedereen al een beetje kunnen rondkijken in dit systeem.

Vanaf heden is het de bedoeling dat jullie zelf lessen gaan reserveren en annuleren via dit nieuwe reserveringssysteem!

Jouw “vaste” les staat geregistreerd t/m eind juni 2021. Voor deze les hoef je je dus niet iedere keer opnieuw voor aan te melden. Enkel als je niet aanwezig kan zijn bij deze “vaste” les, annuleer je deze les.

Een geannuleerde les kan je inhalen op een ander tijdstip/dag. In het systeem maak je dan op een zelf gekozen datum / locatie een nieuwe reservering voor een andere les.

Zo hoef je niet meer in de groepsapp door te geven of je wel/niet aanwezig bent. De docenten gaan ook op deze manier jullie aanwezigheid bijhouden.

Hoe werkt dit?
Zie bijgaand Instructiefilmpje: https://youtu.be/nbDG8TZ0ukU

Deze nieuwe manier van reserveren of annuleren zal definitief ingaan vanaf 1 april 2021. Jullie kunnen dit komende week natuurlijk wel al even uitproberen.

Vanaf 1 april a.s. zullen er ook weer een aantal wijzigingen gaan plaatsvinden in het UC Dance Lesrooster. Hier worden jullie in de komende Nieuwsupdate van op de hoogte gebracht.

Mochten er vragen zijn dan horen wij dit graag. Uiteraard mag je je vraag ook richten aan welkom@ucdance.nl.