Zoals jullie weten beginnen we vanaf vandaag (1 april en dit is geen grap) met ons nieuwe reserveringssysteem.

Een aantal weken geleden hebben jullie van ons de nieuwe inloggegevens ontvangen en heeft iedereen al een beetje kunnen rondkijken in dit systeem.

Vanaf heden is het de bedoeling dat jullie zelf lessen gaan annuleren en mogelijk een nieuwe les reserveren via dit nieuwe reserveringssysteem!

Jouw “vaste” les staat geregistreerd t/m eind juni 2021. Voor deze les hoef je je dus niet iedere keer opnieuw aan te melden. Enkel als je niet aanwezig kan zijn bij deze “vaste” les, annuleer je deze les.

Een geannuleerde les kan je inhalen op een ander tijdstip/dag. In het systeem maak je dan op een zelf gekozen datum / locatie een nieuwe reservering voor een andere les.

Zo hoef je niet meer in de groepsapp door te geven of je wel/niet aanwezig bent. De docenten gaan ook op deze manier jullie aanwezigheid bijhouden.

Hoe werkt dit?
Zie bijgaand Instructiefilmpje: https://youtu.be/nbDG8TZ0ukU

Om in het systeem te komen ga je naar onze website www.ucdance.nl. Op de computer zie je meteen het blokje ‘My UC Dance’.

Op de telefoon klik je op het menu en scrol je naar beneden om het blokje ‘My UC Dance’ te zien.

Het is voor ons natuurlijk ook allemaal nog een beetje uitproberen. Mochten er vragen zijn of mochten er dingen zijn die niet helemaal kloppen of lukken dan horen wij dit graag. Jullie mogen dan een maitltje sturen naar welkom@ucdance.nl.

Heel veel succes allemaal en tot snel in de danslessen 💕😃