31 (0)6-14492779 info@ucdance.nl

Hallo allemaal,

Mijn naam is Nena Machiels en ik ben 19 jaar oud. Sommigen zullen mij misschien wel al kennen. Ik dans nu al meer dan 10 jaar bij dansschool UC Dance met heel veel plezier en passie.

Ik volg de opleiding Onderwijsassistent niveau 4 op het Summa College en hierna wil ik de Pabo gaan doen om uiteindelijk leerkracht te worden in het basisonderwijs. Omdat dansen mijn passie is en ik graag met kinderen werk, krijg ik bij UC Dance de ultieme kans om twee passies te combineren. Ik zal namelijk intern worden opgeleid tot dansdocent met als doel om hier danslessen te gaan verzorgen.

Dansschool UC Dance betekend ontzettend veel voor mij. Ik kan hier mezelf zijn en groeien in mijn eigen tempo. Ook staat UC naar mijn idee voor saamhorigheid en gezelschap. Tenslotte vind ik dat UC Dance zich onderscheid van andere dansscholen in de omgeving door de mooie visie van het team, die bij iedere show terugkomt.

Oké, genoeg gepraat! Om een lang verhaal kort te maken: Ik heb ontzettend veel zin om als stagiaire aan de slag te gaan bij UC dance!

Groetjes,
Nena Machiels