Beste UC Dance Dansers,

Fijn dat je de tijd neemt om deze nieuwsbrief te lezen. Alles staat even op zijn kop door het Coronavirus, en wij hopen echt dat jullie allemaal gezond zijn!

Omdat wij op dit moment genoodzaakt zijn onze activiteiten in de dansruimte te staken, is er de afgelopen week keihard gewerkt om diverse filmpjes op te nemen voor jullie met o.a. warming up’s, oefeningen en natuurlijk choreo’s. Tevens hebben er al diverse “Live Sessies” plaatsgevonden met onze docenten via Youtube en Instagram zodat alle leden van Dansschool UC Dance uiteraard toch zoveel mogelijk thuis konden blijven dansen. En wat hebben wij veel positieve reacties en leuk filmpjes hierop ontvangen. Super!

Uiteraard blijven wij dit de komende weken ook zeker doen, dus abonneer je gratis op ons Instagram en Youtube kanaal. Check ook het nieuwsitem “CU Online” voor het schema van deze week!

Wat ook leuk is om te melden, is dat wij jullie definitief kunnen informeren dat wij op ons UC klant portaal (inloggen gaat dan via onze website https://uc-dance.opencontrolplus.com/club_portal/) de filmpjes kunnen gaan plaatsen. Dit betekent dat wij zo enkel en speciaal voor onze leden online lessen kunnen gaan aanbieden (zie nieuwsitem ‘online lessen via ons klantenportaal’ voor meer informatie).

Wij begrijpen dat dit natuurlijk anders is dan gezamenlijk met een dansdocent een fysieke dansles op locatie te doen, maar in deze overmacht situatie probeer ik Dansschool UC Dance, alle betrokken docenten en onze leden door deze bizarre periode heen te loodsen. Met het verzorgen van diversen alternatieven zoals de gratis Fitness app en het geven van online lessen hopen wij op jullie steun en vertrouwen te mogen rekenen om samen door deze moeilijke periode heen te komen!

Naar aanleiding van diversen mailberichten, is er enige onduidelijkheid na de persconferentie van de minister op maandag 23 maart 2020. Wat we tot nu toe weten is dat onze dansschool helaas gesloten zal blijven tot en met 6 april 2020. Wij zullen uiteraard alle geadviseerde maatregelen van het RIVM opvolgen om ieders gezondheid te kunnen waarborgen.

Compensatieregeling:

Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen die door de minister op 23 Maart 2020 bekend zijn gemaakt, gaan wij de aankomende periode bekijken hoe wij jullie kunnen compenseren voor de maanden April en Mei 2020. Ons streven is om hier jullie direct na 6 april aanstaande over te informeren. Vandaar dat morgen er wel een incassobatch klaar staat om de maand April 2020 te incasseren.

Nogmaals bedankt, want ondanks alles, hebben wij de afgelopen week heel veel positieve reacties en dansfilmpjes van jullie mogen ontvangen, daar zijn wij oprecht heel blij mee en doet ons goed!

En weet…… bij het starten van onze danslessen gaan we jullie hoe dan ook op een leuke en gezellige manier bedanken voor jullie vertrouwen!

Pas goed op jullie zelf 💕

Namens het hele team:

Kim, Kai, Amber, Joyce, Jaimy, Luci, Nancy, Nena, Ben, Daan, Daisy, Anais, Iris, Kelly, Ellen, Jazz, Lakeisha, Juliette, Sonja, Kim (stagiaire)

& Laura