31 (0)6-14492779 info@ucdance.nl

Inmiddels zijn we alweer een aantal maanden verder 😉 maar wat was het geweldig en wat mogen we terug kijken op onze mooie Theatershow Nofilter_uc welke in het weekend van 27&28 januari en 3&4 februari 2018 plaats vond. Wat kijken wij terug op 2 ontzettend leuke weekenden en heel eerlijk…….we vinden het nog steeds jammer dat ze zo snel voorbij vlogen. Veel voorbereiding en binnen no time zat het er alweer op.

Maarrrrr………gelukkig hebben we PRACHTIGE beelden van weekend 1 en weekend 2 die we heel graag met de dansers van UC Dance willen bekijken ;)))). En waar kan dat dan het beste en het mooiste??…….Natuurlijk op een heel groot scherm in het theater waar wij onze shows hebben verzorgd,………namelijk in Theater De Hofnar te Valkenswaard.

De beelden zijn fantastisch,…..en hoe gaaf is het dan om de shows op een heel groot scherm terug te kijken met alle dansers samen? Dit doen we op zaterdag 9 juni a.s. en maar liefst 2x achter elkaar (weekend 1 & weekend 2)!!

#NOFILTER The Movie Weekend 1 draait van 10.30u tot 13.00u inclusief 20 minuten pauze.
#NOFILTER The Movie Weekend 2 draait van 14.00u tot 16.30u inclusief 20 minuten pauze.

Tickets voor #NOFILTER The Movie op zaterdag 9 juni a.s. kosten €2,50 per persoon en kunnen tijdens de Mei’se Mert op zondag 27 mei a.s. gekocht worden. Daarna zijn de tickets verkrijgbaar in de les bij de docenten van UC Dance of te bestellen via info@ucdance.nl.

LET OP: Kaartjes moeten gepast en contant afgerekend worden. Helaas kan jij bij ons niet pinnen en zorg dat je op tijd bent want op = op!

Wij zijn nog steeds ontzettend blij met alle vrijwilligers die ons zo hard geholpen hebben tijdens onze theatershow. Deze vrijwilligers bieden wij één gratis ticket aan om #NOFILTER The Movie te komen kijken op zaterdag 9 juni 2018 in theater De Hofnar. Deze vrijwilligers ontvangen van ons spoedig een bericht.

Dit jaar zal er geen dvd gemaakt en verkocht worden van onze show. Momenteel zijn we achter de schermen nog bezig hoe we op een goede manier de show aan kunnen bieden. Het idee is om via een download link de film te plaatsen op onze website. Hoe we dit precies kunnen en willen doen, zijn we nog aan het bekijken maar uiteraard wordt iedereen op de hoogte gebracht zodra er meer bekend is.

Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan gerust.