Dit jaar zit Gino Graus 10 jaar in het vak en het leek hem leuk om een serie te maken over wat hij in die jaren heeft meegemaakt. Hij is op veel plaatsen geweest en heb heel veel mensen ontmoet die hem hebben geholpen met zijn carrière. In 10 afleveringen gaat hij jullie laten zien waar hij is geweest, welke fantastische dingen hij heeft meegemaakt en gaat hij in gesprek met mensen die hem hebben geholpen.

Jaren geleden mochten wij samenwerken met Gino Graus en hebben wij vele leuke (tv) optredens bij hem verzorgt en videoclip opnames met hem mogen maken. Op maandag 11 februari jl. hadden we met Gino afgesproken in het Evoluon te Eindhoven voor een interview samen met de dansers van toen: Myron, Kiki en Isis (helaas konden Anne en Veerle er niet bij aanwezig zijn) en Laura en Kim welke altijd mee gingen ter begeleiding. Het was een gezellige avond waarbij hele leuke herinneringen naar boven kwamen van die tijd. Binnenkort komt de aflevering online.

Wil je de afleveringen zien? 10 Jaar Gino Graus komt vanaf 9 Maart elke zaterdag om16:00 online op zijn Youtube Kanaal. Link: https://www.youtube.com/user/grausbert

De aflevering met de dames van UC Dance is hieronder te bekijken.