PITCH JIJ JOUW IDEE VOOR ONS NIEUWE THEMA VOOR DE UC THEATERSHOW??

De eerste theatershow ontwikkelde wij in 2012 en ging over het opzetten van UC Dance door Laura oftewel “Life my life”. Een paar jaar daarna in 2015, hebben wij met het UC Dance team de theatershow “Nobody’s Perfect” gemaakt, een show waarin iedereen zichzelf mocht zijn oftewel “ken je mij wie ben ik dan”. En vorig jaar in 2018 stond onze theatershow #NOFILTER” centraal, waarin wij het publiek meenamen in de wereld van social media met als conclusie “Communiceer via social media, maar vergeet het echte leven niet”.

Toch blijft het bedenken en creëren van een theatershow een uitdagend en creatief proces. Elke keer leggen wij de lat weer een stukje hoger en proberen wij qua inhoud, acts of juist het productieproces onszelf te overtreffen. Vandaar dat wij het dit keer iets anders gaan doen….

Nu wij binnenkort alweer gaan starten met de eerste voorbereidingen voor onze komende theatershow die gepland staat voor Januari 2021, willen wij jullie vragen om ons mee te helpen met het vinden van een betekenisvol thema!

HOE GAAN WE DIT DOEN?

1) Jullie krijgen de kans om op zoek te gaan naar een nieuw idee / thema voor de komende UC-Theatershow!

Tip: Om hieraan te komen, duiken wij normaal in de actualiteit en/of kijken wij films voor inspiratie. Soms komen goede ideeën ineens tevoorschijn als je er niet bewust mee bezig bent. Deze ideeën schrijven wij dan op een kladblaadje en zoeken daarna het beste thema uit.

2) Mocht jij een top idee hebben voor het nieuwe thema en er zit een sociaal maatschappelijk karakter in (dit is wel wat wij ieder jaar toevoegen), dan maak je een filmpje om jouw idee te gaan pitchen (elevator pitch; weet je niet wat dit is kijk maar even op google voor voorbeelden)!

Tip: Mocht je met meerdere dansers dit willen doen, dan kan dat uiteraard ook (let op we maken 1 winnaar bekend en deze ontvangt de prijs.. maar delen mag natuurlijk).

3) Maak een filmpje (met je telefoon) en stuur deze door naar info@ucdance.nl

4) Waar moet het filmpje aan voldoen:

– Vertel wie je bent
– Op welke locatie je danst
– Welk thema jij graag zou willen inbrengen
– Korte uitleg waarom dit thema?

– Het filmpje mag maximaal 2 minuten duren

5) Na ontvangst, zal dansschool UC Dance de ontvangen filmpjes op het UC Dance Youtube kanaal plaatsen, zodat iedereen deze filmpjes kan zien.

6) Deadline insturen filmpje met idee : VOOR 15 augustus 2019, naar info@ucdance.nl!

7) Na 20 Augustus 2019 kunnen alle leden van UC Dance het betreffende idee zien en het filmpje met het beste thema een like geven!

8) De 5 filmpjes met de meeste likes, zullen door het docententeam eind Augustus bekeken worden in het UC Dance Kick Off weekend. In dit weekend zal het thema gekozen worden! De winnaar gaan wij op zondag 1 September bekend maken!!

9) De WINNAAR van de Pitch ontvangt een UC Dance Shop-Cadeaubon ter waarde van € 100,00 !!

Dus wees creatief, ga aan de slag en verras ons!! Wij kijken erg uit naar al jullie ideeën!

Met vriendelijke groet,

Het team van UC Dance

Dansschool UC Dance

t. +31 (0) 6 14492779
e. info@ucdance.nl

w. www.ucdance.nl

www.facebook.com/UnderControlDance

www.instagram.com/ucdance
www.youtube.com/user/ucdance1/videos