Hey UC DANCE DANSERS,

Mijn naam is Kim Muller en ik woon in Eindhoven. Ik zit nu in mijn afstudeerjaar aan het Albeda danscollege in Rotterdam. Ik heb al in een aantal toffe shows mogen dansen als achtergronddanseres bij Trijntje Oosterhuis en Jandino Asporaat in de Ziggodome en Ahoy. Naast deze toffe shows heb ik ook mogen meedansen bij de release van het nummer Bed of Roses van Afrojack. En hoop zo met nog meer artiesten samen te mogen werken.

Naast het performen op een groot podium en mijn passie voor dans vind ik het ook erg tof om te fotograferen. Ik vind het fijn om lekker in het zonnetje in de bossen te lopen samen met mijn hondje en mooie dingen te fotograferen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om gezellig met familie en vrienden leuke dingen te doen.

Na twee jaar met alle plezier mijn stage te mogen afronden bij UC Dance, mag ik nu eindelijk mijn passie voor dans verder met jullie delen als nieuwe UC Docent.

Ik heb super veel zin om samen met jullie lekker te gaan dansen en hoop jullie snel te zien in de lessen!

Portretfotografie docent UC Dance www.kimvosfotografie.nl