Mijn naam is Juliette Visser, ik denk dat diverse leerlingen mij al kennen. Ongeveer 10 jaar geleden ben ik met veel plezier begonnen met dansen bij UC Dance. En tijdens de afgelopen Theatershow was ik de side-kick van Presentator Tim Rutten! Dit was ontzettend leuk om te doen en ik heb iedere show kunnen genieten van jullie in de zaal bij de techniek, aangezien ik de Facebook Timeline presenteerde:)
 
Ik ben 18 jaar en zit nu in het tweede jaar van de Opleiding International Media & Entertainment Management in Breda. Simpel gezegd, een Media opleiding.  Sinds de middelbare school ben ik heel erg geïnteresseerd in de TV/Media wereld. Daarom ben ik ook vaak aanwezig bij opnames zoals DanceDanceDance, Time To Dance, Hollands Got Talent, It Takes 2, Hollands Next Top Model en Curvy Supermodel. Hierbij zit ik dan meestal in het publiek, bij Curvy Super Model mocht ik tijdens de finale helpen bij de generale repetities. 
 
Door mijn studie in Breda kreeg ik het 2 jaar geleden helaas te druk met school en werk, waardoor ik de combinatie met dans bij UC Dance helaas heel even stil moest leggen, maar na het helpen van de UC Dance Theatershow #NOFILTER wilde ik toch graag weer dansen! Inmiddels ben ik dan ook weer terug en geniet ik wekelijks bij docent Kai op de vrijdagavond 20.30 uur in het Klooster > UC Dance – locatie Nuenen. 
 
Ben heel blij om weer samen met jullie te dansen en lid te zijn van UC Dance. Of dat nog niet mooi genoeg was, heeft Laura mij onlangs benaderd om de functie Medewerkster Social Media het komend jaar in te gaan vullen. Wat ga ik doen? 
Na het maken van een Social Media Strategie gaan we aan de slag met o.a. het maken van videos voor de dansschool. Deze videos plaats ik dan om de 2 weken op het YouTube kanaal van Dansschool UC Dance. Met deze videos krijgen jullie een beetje de indruk hoe Laura, de docenten, leden etc van hot naar her reizen en hoe het er allemaal aan toe gaat. En natuurlijk om meer bekendheid voor UC Dance te creëren op Social Media.
 
Volgen jullie UC Dance al op Insta, Facebook of via Youtube?  Nee? 
Meld je dan gelijk aan en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ins and outs. Daarbij heb ik jullie straks nodig met wat leuke video ideeën!
Gaan jullie ons mee helpen? Leuk, tot snel op Social media!
 
Liefs Juliette

UC Dance Docenten 2018