Ellen Baskin-Willems woont in Hamont, is getrouwd en heeft 1 zoon. Ze is heel haar leven al erg sportief maar is pas op latere leeftijd les gaan geven. Ze is een ervaren enthousiaste zumba instructrice die al meer dan 10 jaar zumba geeft. Verder is ze erg sportief en altijd in voor nieuwe uitdagingen. Ze helpt graag mensen hun doelen bereiken met sport en voeding. Ze volgt regelmatig nieuwe opleidingen om haar kennis te vergroten. Buiten zumba geeft ze les in zumba Gold/ Pound/boot-fitcamp/BBB/hipNthigh/bodyNmind/kids-teen dance.
 
Ellen zal vanaf het nieuwe dansseizoen ons Zumba docententeam komen versterken en zal gaan lesgeven op dinsdag en donderdagavond bij Sportcentrum Fitlife. Wij wensen Ellen heel veel succes! Welkom in ons team!

 

 

 

 

 

 

Hallo allemaal!

Ik ben Jaimy Lumbantobing. Al van jongs af aan ben ik bezig met dansen, dit doe ik met veel liefde en passie. Daarom wilde ik van mijn hobby mijn beroep maken. Zo ben ik afgestudeerd van de dansopleiding MBO Dans CIOS Sittard en de dansacademie CODARTS Rotterdam. Na het succesvol behalen van deze opleidingen met ervaringen in verschillende dansstijlen en lesgeef ervaringen in Nederland en in het buitenland. Heb ik onwijs veel zin om na de zomervakantie te gaan starten bij UC Dance. De lessen die ik ga geven zijn streetdance kids in Geldrop op de donderdag en Female Hiphop in het Eindhoven.Dus als jij nog graag een toffe dansles wil volgen, ben je van harte welkom bij mij! Groetjes Jaimy Lumbantobing. Ook wensen wij Jaimy heel veel succes! Welkom in ons team!