Amber Droog: Hoi allemaal, mijn naam is Amber! Ik ben net afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten met de bachelor Danseducatie op zak. Na vier jaar volop bezig zijn geweest met deze studie ga ik nu aan de slag bij UC dance. Ik ben een allround dansdocent in o.a. klassiek ballet, streetdance, kinderdans en daarbij yoga en een diversiteit aan sportlessen. Maar mijn specialisatie ligt in jazz- en moderne dans. Ik zou mezelf omschrijven als open, vriendelijk, energiek en enthousiast. Dansplezier met daarbij uitdaging, groei en ontwikkeling stel ik centraal in mijn lessen. Hopelijk zien we elkaar daar binnenkort! Misschien leuk om te weten: ik schrijf regelmatig diverse blogs en artikelen over de wondere wereld van dans, voor onder andere Dans Magazine. Deze artikelen en meer over wie ik ben en wat ik zoal doe, kun je terugvinden op mijn website: www.amberdroog.com Tot snel! Lieve groetjes, Amber.

Iris Veldboer: Hallo allemaal, mijn naam is Iris Veldboer en ik dans al zolang ik me kan herinneren. Afgelopen jaar heb ik mijn opleiding aan de dansacademie in Rotterdam afgerond en heb ik de kans gekregen om van mijn passie mijn beroep te kunnen maken. Tijdens mijn lessen ga ik mijn best doen om deze passie voor dans over te brengen op de leerlingen en ze elke week met een enthousiast gevoel naar huis te laten gaan. Bij UC Dance ga ik aan de slag in Valkenswaard en in Geldrop als Streetdance en Modern docent, wie weet zie ik je daar!

 

 

Hoi iedereen,Mijn naam is Daisy Schippers. Vanaf het nieuwe seizoen zal ik Hiphop/Streetdance lessen geven op vrijdag in Budel. Ik dans deze stijlen al vanaf dat ik 3 jaar ben. Ik heb verschillende workshops gevolgd van o.a. Matt Steffanina, Dana Alexa, Nikakljun… noem maar op. Ik ben zelf ook achtergrond danseres geweest van Anouk Slootmans ( voormalig artiest). Wanneer zij moest optreden, was ik er altijd bij. Hierdoor ben ik in contact gekomen met een videoproducent die met mij verder wou gaan met een dansproject genaamd : Dance Culture. Hiermee bedoel ik, videoclips opnemen met eigen choreo, etc..Ik woon in België, waar ik zelf nog in een wedstrijd/showgroep dans. Dansen is mijn passie al heel mijn leven en ik ben blij die met jullie te delen. Zijn jullie benieuwd naar mijn ervaring met Dance Culture? Kijk gerust eens op de website : http://ourdanceculture.com/het-team/ of YouTube pagina: Dance Culture. Groetjes Daisy