Twee maanden geen les, dat is best lang maar gelukkig zijn we deze week weer volop gestart,…en hoe ;). Op zaterdag 31 augustus hadden we super gave workshops en zondag 1 september zijn we gestart met de eerste trainingen van onze selectieteams in Eindhoven en de les in Geldrop.  De nieuwe lesroosters van seizoen 2019/2020 staan op de website en super enthousiast zijn we want we hebben onze lesroosters volop uitgebreid met nieuwe lessen, nieuwe dansstijlen EN uitgebreid met een 7e locatie van UC Dance. Had je al gezien dat we vanaf a.s. woensdag 4 september in Helmond zijn gestart,…onze nieuwe locatie? Hieronder hebben we het nog even voor je op een rijtje gezet wat er nieuw is bij ons.

Ons aanbod is best ruim en hoe leuk is het wanneer je je danskennis uit kan breiden met diverse stijlen binnen één en dezelfde dansschool….bij ons dus ;). Hieronder vind je per locatie de lesroosters en denk je nu,…ooh dat lijkt me leuk, dat wil ik ook eens proberen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar info@ucdance.nl en melden,…hey, die les, op dat tijdstip, op die locatie wil ik eens keer proberen….that’s it ;). Heel simpel dus eigenlijk.

BUDEL:
– Super leuk vinden wij en misschien hebben jullie het al gelezen bij ‘NIEUWS’ maar docente Kimberly komt terug. Zij zal de lessen van Laura overnemen op dinsdag in Budel. Veel succes Kimberly!

– Nieuw bij UC Dance Budel op de vrijdagavond is de HIPHOP 18+ les welke gegeven wordt door docente Daisy van 18.30u tot 19.30u. De eerste les zal zijn op vrijdag 6 september 2019. Wil je graag een proefles doen, laat het ons weten via de site of mail info@ucdance.nl. Klik hier om naar het lesrooster van Budel te gaan.

EINDHOVEN:
– Hoe gaaf, vanaf donderdag 5 september 2019 is docente Jaimy een nieuwe les FEMALE HIPHOP 20+ gestart van 19.30u tot 20.30u op onze locatie bij het Evoluon Eindhoven. Wil je de les proberen, meld je dan aan en doe mee met een gratis proefles. Klik hier om naar het lesrooster van Eindhoven te gaan.

GELDROP:
– Nieuw in Geldrop op de woensdag van 18.30u tot 19.30u is de les MODERN 14+ welke gegeven zal worden door docente Amber. De eerste les was op woensdag 4 september. Lijkt dit je leuk en wil je graag een gratis proefles volgen, meld je dan aan.

– Vanaf vrijdag 13 september a.s. starten we met een nieuwe les Afro Intermediair van 19.30u tot 20.20u op onze locatie in Geldrop. Deze les zal gegeven worden door Lakeisha. Doe mee met een gratis proefles om te kijken of het iets voor jou is! Klik hier om naar het lesrooster van Geldrop te gaan.

HELMOND:
– Op woensdag 4 september jl. zijn we gestart op onze nieuwe locatie in ’t Brandpunt in Brandevoort met diverse Hiphop/Streetdance lessen van 15.00u tot 18.00u en zal er een Zumba les gestart worden van 18.00u tot 19.00u door docente Joyce. Hoe leuk is dat! Wil je graag een proefles doen? Meld je aan via de site,….we zien je heel graag in onze lessen! Klik hier om naar het lesrooster van Helmond te gaan.

NUENEN:
– Op dinsdag 3 september is docente Anaïs met een nieuwe les Hiphop/Streetdance gestart voor tieners van 12 t/m 14 jaar. Kom jij een proefles doen? Meld je dan aan en kom het eens proberen. Klik hier om naar het lesrooster van Nuenen te gaan.

VALKENSWAARD:
– In Valkenswaard zijn jullie van harte welkom op de vrijdagmiddag van 15.30u tot 18.30u bij docente Iris. Wil je mee komen doen? Laat het ons weten…een proefles is zeer zeker mogelijk om te kijken of je het leuk vindt. Klik hier om naar het lesrooster van Valkenswaard te gaan.

WAALRE:
– In Waalre geven wij op vrijdag leuke Streetdance lessen van 15.15u tot 19.15u in de leeftijd van 7 t/m 19 jaar. Zien we jou in het nieuwe seizoen? Docente Kelly gaat ook in het nieuwe seizoen met heel veel enthousiasme aan de slag met deze groepen en hoopt je te zien in haar lessen. Klik hier om naar het lesrooster van Waalre te gaan.