31 (0)6-14492779 info@ucdance.nl

LAURA INSPIRERENDE “ADVIESDAG” BIJ ANNIC TEN DUIS
Al geruime tijd volg ik haar op social media en inspireert ze mij met haar verhalen. Aangezien ik persoonlijk toe ben aan een zeg maar een “volgende fase” met UC Dance, vond ik het het moment om ook voor mij persoonlijk daar een stap in te zetten. Vandaar dat ik op dinsdag 20 november jl., samen met 5 andere ondernemers,  een “ADVIESDAG” heb gevolgd bij Annic ten Duis in bij Spaces in Amsterdam.

Onderwerpen die deze dag o.a. aan de orde zijn gekomen zijn: doelen stellen, social media, communicatie, website optimalisatie, personal branding, company branding, pr, marketing. Daarnaast was er aandacht voor, vloggen, personeel, financiën, werk/privé balans en efficiënt werken. Een volle intensieve en leerzame dag waarbij ik een plan van aanpak heb gemaakt om diverse onderdelen verder uit te kunnen gaan werken in de komende periode.

OVER ANNIC TEN DUIS
Annic ten Duis is ondernemer, adviseur & coach voor ondernemers, spreker & dagvoorzitter en daarnaast is ze sinds 2015 ook YouTuber.

Vanaf 2007 was Annic werkzaam als freelance stylist voor tijdschriften als Grazia, Cosmopolitan en Marie Claire, voor tv programma’s als ‘Kinderen Voor Kinderen’ en ‘Ik Hou Van Holland’ en daarnaast voor diverse commercials. I Love Fashion News werd in 2009 opgericht door Annic en groeide al snel uit tot de grootste mode nieuwssite van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Sinds september 2015 is I Love Fashion News omgedoopt tot Annic.com en is ze haar eigen YouTube kanaal gestart.

In 2012 richte Annic haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy op waarbij ze ondernemers adviseert en coacht met persoonlijke adviestrajecten. Maar Annic is ook spreker en dagvoorzitter op evenementen. Ze organiseert maandelijks Masterclasses over ondernemen, doelen stellen en b(v)loggen en daarnaast geeft ze als spreker lezingen en workshops door het hele land bij bedrijven, scholen en andere organisaties.