Draaiboek End Of The Season 2024

Draaiboek en Setlist
In het draaiboek vind je alle laatste en definitieve informatie over de show bij elkaar.
Lees deze dus goed door!

Daarnaast hebben we een Setlist voor de show samengesteld waarin ook de kleding per groep in vermeld staat. De kleding is met de groep in de lessen zelf samengesteld. We willen daarom vragen aan alle dansers om in de laatste les de kleding te dragen. Zo weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt en kunnen we zien of het plaatje helemaal klopt.

Draaiboek > Draaiboek End Of The Season 2024
Setlist > Setlist End of The Season Show 2024

Generale repetities tijdens de laatste lessen voor de show
Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli zullen we tijdens de lessen volledig focussen op de generale repetities. We zullen niet alleen de choreografie en kleding voor de show doornemen, maar ook werken aan de opkomst en het aflopen en de finale, zonder gebruik te maken van spiegels. Het hoofddoel is om alle dansers goed voor te bereiden en vol vertrouwen het podium op te laten gaan, zodat iedereen precies weet wat er van ze verwacht wordt!

Daarnaast hebben we een plattegrond van het podium gemaakt met twee zijden > Roze en Geel.
Tijdens de lessen zal dit worden toegelicht en zullen we aangeven welke zijde de dansers moeten opkomen of aflopen.

 

 

 

 

Dag van de show – Aankomst
Dit jaar hebben we een kleine verandering in de aankomstprocedure. Je kan je spullen boven neerzetten, maar daarna willen we graag dat iedereen direct naar de theaterzaal gaat. Aan de rode stoelen hangt aan de zijkant een blaadje met de groepen, ga zitten in de rij bij de groep waar jij met meedoet (zodat de groepen bij elkaar zitten). Na een kort welkomswoordje door Laura zullen we direct beginnen met een korte spacing per groep op het podium voor de show.

Als je in meerdere groepen danst, ga dan bij de groep zitten waarmee je als eerste optreedt. Zodra de doorloop is afgerond, vragen we alle groepen om naar de afgesproken plek te gaan, dit kan boven zijn via de trap of beneden in de kelder (zie ook alle info in het Draaiboek).

Neem GEEN waardevolle spullen mee deze dag naar het theater.Grote oorbellen, armbandjes etc. ook graag thuis laten, ze kunnen op het podium vallen en andere dansers belemmeren. Zorg ervoor dat je haar netjes en verzorgd uitziet en dat je volledig klaar bent, inclusief make-up, wanneer je arriveert. En .. luister naar de aanwijzigingen die de docenten en vrijwilligers geven.Ps: En … in de coulissen moet het stil zijn tijdens de show:).

Fotografen
Wat ook leuk is om te vermelden, is dat we voor dit jaar 2 fotografen hebben geregeld. Levi zal voor de foto’s tijdens de show zorgen en Desiree zal de hele dag backstage foto’s maken. Deze foto’s zullen snel na de show te zien zijn via onze Social media kanalen.Houd deze dus goed in de gaten:
UC Dance- Instagram
UC Dance- Facebook

Social media
Backstage mogen jullie natuurlijk zoveel mogelijk leuke foto’s en/of filmpjes maken, tiktoks e.d.. Als je deze post, vergeet dan niet om UC Dance te taggen of stuur het naar ons door; dan posten wij het op onze eigen Instagram- of TikTok-account! Super leuk!

Bijzonderheden?
Als er dansers zijn die medicatie gebruiken, allergieën hebben of andere zaken waar we rekening mee moeten houden, laat het ons dan alsjeblieft vooraf weten. Op die manier zijn we ervan op de hoogte en kunnen we eventueel passende maatregelen treffen.