Week 3 (18 t/m 24 januari 2021) – UC Dance Online lesrooster week 3 – dansers

ONLINE LESSEN

Wow, vorige week was een heftige week! We hebben maar liefst 60 online lessen in 1 week gedraaid! Hier en daar verliep technisch nog niet alles helemaal soepel, maar we willen jullie erg bedanken voor jullie feedback. Wij proberen natuurlijk onze online lessen te verbeteren waar nodig.

Komende week gaan we nog een keer alle lessen op dezelfde manier draaien waarin wij jullie feedback zoveel mogelijk proberen mee te nemen. Uiteraard kan het altijd voorkomen dat zich technische probleempjes blijven voordoen, want helaas hebben wij niet alles in de hand.

Wij hopen op jullie begrip daarvoor.

Aangezien de COVID-19 maatregelingen nu helaas toch langer gaan duren, gaan wij online door!
Wij gaan vanaf heden jullie iedere donderdag een UC-Nieuws Update toezenden met het Online UC-Lesrooster met alle lessen van die week erop.
Ook de betreffende link vinden jullie in dit schema terug. Vanaf volgende week mogen en kunnen jullie met zoveel mogelijk online lessen meedoen.

Jullie kunnen dus van tevoren kijken welke lessen jullie leuk vinden en welke tijdstippen voor jullie het beste uitkomen.

Wij werken bij de online lessen met twee verschillende systemen. Bij een aantal lessen werken wij met een rechtstreekse Livestream.

Bij een livestream vindt er geen interactie plaats en kan de docent jullie niet zien of horen. Aanmelden voor de livestream kan gewoon via de link. Zie ook het nieuwsitem met de uitleg.

Bij de overige lessen werken wij met Zoom. In dit programma kan de docent jullie wel zien en horen en is er dus ruimte voor interactie. Uiteraard zijn jullie er wel vrij in om de camera uit of aan te zetten. Voor zover jullie geen vragen hebben, vragen wij iedereen de microfoon op ‘mute’ te zetten tijdens de les. Wij werken vooral bij de kinderlessen met Zoom, zodat iedereen elkaar zo toch nog even kan zien. Zie hieronder ook de uitleg voor het werken met Zoom.

Het verschil zit hem dus vooral in het wel of niet kunnen zien van de andere dansers. Daarnaast kan de kwaliteit van het beeld en het geluid in Zoom iets minder zijn dan bij de livestream.

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 januari 2021 zijn de maatregelen wat betreft het Covid-19 virus verlengt. Dit betekent dat wij in ieder geval tot en met 9 februari 2021 geen fysieke danslessen mogen en kunnen verzorgen. Zo lang als wij geen fysieke danslessen mogen verzorgen, blijven we natuurlijk alle danslessen online aanbieden en hopen dat jullie zoveel mogelijk lekker mee blijven dansen!

STAY CONNECTED

CU ONLINE