Yesss!! Ook UC Dance heeft van 2 gemeenten definitief akkoord gekregen om buitenlessen te mogen verzorgen,..dit geldt enkel voor dansers t/m 18 jaar. Om dit te kunnen realiseren, moeten wij (ouders/verzorgers, dansers, docenten) ons houden aan het protocol (zie onderaan dit nieuwsbericht)!

De verwachting is dat wij deze week ook van de andere gemeenten groen licht zullen krijgen om buiten te mogen dansen, maar daar wachten wij nog op.

Wij gaan onze 1ste buiten dansles starten in de gemeente Waalre en wel al aanstaande vrijdag 8 mei! Wij zien dit gelijk als een eerste PILOT;)

Hieronder zullen we het protocol met jullie delen welke door UC Dance, de kinderen/tieners, ouders/verzorgers en andere betrokkenen gehanteerd MOET worden voor het mogen verzorgen van de buiten danslessen voor dansers t/m 18 jaar. Ben je 19 jaar of ouder, dan mag je helaas niet mee doen met deze buiten lessen (neem je ID-kaart daarom mee!).

Wanneer:
Vrijdag 8 mei 2020

Waar:
Sportpark De Aalstervelden
Sophiastraat 13A
5583 CA Waalre
Let op: Bij de voetbalvelden (niet het hockeyveld)
We dansen op het grasveld in vakken van 1,5 meter

Voor wie:
Enkel leden van danslocatie UC Dance Waalre in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar die zich vooraf aanmelden.

Hoe kan ik me aanmelden:
Voor deze datum zal éénmalig aanmelden via de UC Dance Whatsapp groep plaatsvinden (Aanmelden is verplicht).

Programma:
– Van 15.30u tot 16.30u Streetdance 7 t/m 12 jaar
– Van 17.00u tot 18.00u Streetdance 13 t/m 18 jaar

Docenten:
Jaimy, Lakeisha en Laura

Hoe laat moet je aanwezig zijn voor de les:
10 minuten voor de les aanwezig zijn (niet eerder). De ouders mogen niet het terrein op en de docenten halen de kinderen op bij de ingang (poort).

Na de les:
Iedereen wordt verzocht zo snel mogelijk het terrein te verlaten na de buiten les. De kinderen worden weer bij de poort gebracht, waar de ouders hun kinderen opwachten.

Alleen voor dansers die woonachtig zijn in Waalre:
De gemeente Waalre heeft groenlicht gegeven om te gaan starten met een buitenles. Het is niet de bedoeling dat leden die in bijvoorbeeld Eindhoven dansen met de lessen van Waalre mee gaan doen. Enkel de dansers die in Waalre woonachtig zijn, mogen met deze buitenlessen meedoen!

Mocht deze Pilot goed gaan, dan gaan wij ook communiceren naar welke andere gemeenten wij komen en wanneer.
Het aanmelden moet ook mogelijk zijn voor NIET-leden een volgende keer. Voor de gemeenten die aangesloten zijn bij Sjors Sportief kan het zijn dat een volgende keer de aanmelding via Sjors Sportief gaat onder de aanmelding “Sjors Beat Corona”, maar hier krijgen jullie uiteraard t.z.t. nadere informatie over.

Hieronder het protocol. Lees deze HEEL GOED door. Wij hebben gezamenlijk de verantwoordelijkheid om het buiten dansen op een veilige manier mogelijk te maken.

Mochten er nog vagen zijn, stel deze dan gerust via info@ucdance.nl maar bellen mag natuurlijk ook:)

Wij zien jullie hopelijk snel allemaal!