Wij ontvangen regelmatig een bericht dat een verzonden email door UC Dance niet aankomt bij onze leden/contacten. Na diverse pogingen gedaan te hebben door onze provider dit op te lossen, is het helaas niet helemaal gelukt dit volledig te voorkomen. Berichten van UC Dance worden door sommige providers gezien als spam (voornamelijk Gmail en UPC gebruikers) en komen dan terecht in de spam inbox en dus over het hoofd gezien. Berichten afkomstig van ons worden verstuurd via de volgende email adressen:

info@ucdance.nl
kim@ucdance.nl

Wil je voorkomen dat (belangrijke) berichten in de spam inbox terecht komen, adviseren wij je om bovenstaande email adressen op te slaan in jouw contacten.

Ook komt het voor dat Laura, Kim of een andere docent via Whatsapp of via Instagram een berichtje ontvangt dat een danser een wijziging in het abonnement door wil geven. Wij willen alle leden en ouders/verzorgers vragen geen wijzigingen via de app of rechtstreeks aan de docent (via de app of in de les) door te geven maar te mailen naar info@ucdance.nl. Op deze manier voorkomen we dat een bericht vergeten wordt en houden we de communicatielijnen strak.