Heb je jezelf altijd afgevraagd hoe je als jonge danser verder kan komen in dit toffe vakgebied, maar weet je niet precies wat je volgende stap moet worden?

Dan is dit je kans!

Dansschool UC Dance is vorig jaar samen met TST Productions en Amy’s Dancestudio vanaf Oktober 2020 een piloot project gestart en vanaf september 2021 gaat het nieuwe programma van start!

Wat houdt dit project in? In een blok van 6 weken (op de zaterdagochtend van 09.30 tot 13.00 uur) gaan er diverse Masterclass trainingen gegeven worden. Je krijgt de kans om met top choreografen en een aantal van de professionele dansers van TST Productions https://www.tstproductions.nl/nl/index.php te werken, krijgt een kijkje achter de schermen, leert meer over onze coole projecten en klanten, en we leren uiteraard hoe je de eerste stappen zet in professionele wereld van dans en entertainment. Ook kan je eventueel in aanmerking komen voor de professionele casting calls die vanuit TST Productions opgezet worden.

De leeftijdscategorie is tussen de 14 en 19 jaar.

De auditieronde voor het komend programma zal plaats gaan vinden op zaterdag 10 juli aanstaande tussen 12.00 en 14.00 uur in een TST Studio in Amsterdam.

Wil je meer informatie of wil je je alvast aanmelden voor de auditieronde op 10 juli 2021 stuur een mail naar amy@tstproductions.nl of info@mastersofdance1.nl

Check voor meer info : www.mastersofdance1.nl

Voor vragen mag je uiteraard ook altijd contact met Laura opnemen!