31 (0)6-14492779 info@ucdance.nl

Zo wij zijn ons weer klaar aan het maken voor de Meisemert 2018 op zondag 27 Mei aanstaande! Want het is alweer bijna zover!! Hopelijk zijn de weersverwachtingen weer net zo goed als vorig jaar!

Alle dansgroepen van UC Dance mogen tussen 13.00u en 17.00 uur non stop optredens verzorgen in samenwerking met diverse artiesten. De locatie is ook dit jaar weer bij de kerk (naast Restaurant De Zwaan en de Rabobank), hier zal een groot overdekt podium met een witte tent staan. De Zwaan zal de horeca verzorgen en op het podium zullen naast de optredens van UC Dance diverse artiesten een optreden verzorgen. Naast het podium staat een UC Dance informatie & kleding KRAAM waar je voor vragen terecht kan of UC Dance kleding kan kopen/ bestellen, maar waar iedereen ook de toegangs tickets kan kopen voor #NOFILTER THE MOVIE op zaterdag 9 juni a.s. in theater De Hofnar te Valkenswaard. Bij aankomst graag even aanmelden. PS: het is een groot en druk evenement dus ben op tijd, want parkeren in het centrum kan lastig zijn!

Klik hier om naar het programma te gaan.

Informatie :
– We starten met het programma om 13.00 uur en we moeten echt van de gemeente om om 17.00 uur   stoppen ivm het afbreken van de kraampjes en de veiligheid hieromtrent dus we kunnen niet uitlopen met het programma, zorg dat je op tijd bent (ook al lopen we iets in, we gaan non-stop met het programma door).
– Wie wanneer op moet, kan je hierboven in het programma terugvinden!
– Kleding make-up en haren voor het optreden graag thuis verzorgen, zodat je kant en klaar het podium op kunt gaan bij aankomst.
– Kleding dit jaar is voor ALLE DANSERS: spijker met sportkleding in allerlei kleuren (zie voorbeeld foto’s in de groepsapp). De selectieteams (hebben ook hun selectiekleding mee voor de mixen van de selectieteams).
– Zorg dat je minimaal een HALF UUR voor het optreden aanwezig bent en meld je naast het podium bij de UC Dance informatie stand.
– Met het optreden GEEN kauwgom of snoep in de mond.
– Neem als je vaker moet dansen drinken en eten mee.
– Neem geen waardevolle spullen mee achter het podium UC Dance is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal.
– Op de dag zelf zijn een aantal docenten aanwezig en kunnen jullie met vragen bij hun terecht.
– Bij echt slecht weer zullen de optredens geannuleerd worden en krijgen jullie dit via de groepsapp door! Maar het podium is overdekt.. dus het moet echt stormen:)
– Het zou natuurlijk leuk zijn als jullie de andere groepen aankomen moedigen en zoveel mogelijk publiek meenemen:)

Wat ook nog leuk is om te melden is dat Sem (bekend van Kinderen voor Kinderen) ons heeft laten weten dat hij bij de Meisemert aanwezig kan zijn en hij weer helemaal opgeknapt is (zie onderstaand filmpje). Filmpje Sem Berkelmans klik hier

We gaan voor alle kinderen een Meet & Greet regelen waarbij iedereen uiteraard ook met SEM op de foto kan!

Het wordt dus vast weer een super leuke dag!

SEE FEEL DANCE

Tot zondag 27 mei aanstaande!!!