Klik hier om naar het programma van de Mei’se Mert te gaan op zondag 26 mei a.s.

De spullen zijn wij al aan het inpakken, de geluidsman is geregeld, de podium standbouwers zijn ingehuurd, de balletvloer besproken, het UC-Spandoek wordt weer opgehangen, de gele ballonnen zijn besteld, de kledingstand en elektra gereserveerd, de muziekmixen bijna klaar en 300 tot 400 dansers zijn zich aan het voorbereiden en de laatste puntjes op de i aan het zetten voor de optredens! Nou wat willen we nog meer? Oja het zonnetje:)

Zondag 26 mei aanstaande is het weer zover dan gaan wij voor de 10e keer een bijna 5 uur durend programma neerzetten op de Meisemert in Geldrop!

Bijgaand zenden wij jullie diverse informatie zodat jullie weten wie wat waar en hoe:) Wij willen jullie vriendelijk vragen om dit goed door te lezen!

BEREIKBAARHEID VOOR VRAGEN:

Vanaf vrijdag 24 mei aanstaande om 12.00 uur is Laura NIET meer beschikbaar voor vragen! In de UC Dance Nieuwsbrieven zenden wij jullie het programma met bijbehorende informatie, zodat hopelijk iedereen weet wat van hem/haar verwacht wordt.

LOCATIE / PODIUM:

De locatie podium is: Heuvel 77 (naast Lunchroom Fons van Dinther) Hier zal een groot overdekt podium staan. Deze is te herkennen aan het roze UC Dance Spandoek.

PS: Let op dit jaar dus een andere locatie en wij staan NIET bij de grote kerk > maar iets verder doorlopen naar Lunchroom Fons van Dinter.

ADRES LOCATIE:

Heuvel 77 in Geldrop

UC DANCE STAND/KRAAMPJE:

Dichtbij het podium hebben wij een UC Dance stand waar iedereen terecht kan voor informatie over onze dansschool en natuurlijk om allerlei andere vragen te stellen.

UC DANCE KLEDING VERKOOP:

Ook zullen wij deze dag UC Dance Kleding (met korting) in deze stand verkopen (contant of via pin betalen is mogelijk > Pinautomaat is aanwezig).

PARKEREN:

Het is een groot en druk bezocht evenement (30.000 bezoekers) dus wees op tijd want parkeren rondom het centrum kan lastig zijn! Parkeren kan bv. bij sportcentrum Harks  / achter het station van Geldrop / bij het kasteel/kinderboerderij. Let op toegangswegen zijn hier en daar afgesloten en wordt je omgeleid. Mocht je in de buurt wonen.. kom op de fiets of lopend:)

OVERIGE INFORMATIE:

We starten met het programma om 11.30 uur en WIJ MOETEN echt (van de gemeente) om 17.00 uur stoppen ivm het afbreken van de kraampjes en de veiligheid hieromtrent, dus wij kunnen NIET uitlopen met het programma. Het programma loopt dan ook non-stop door en het is een voorgeprogrammeerd programma er kan dus niets meer aangepast worden op de dag zelf! Zorg dus echt dat je op tijd aanwezig bent, want ben je er niet.. wij wachten niet het optreden start dan toch!

– Wie wanneer op moet > programma staat in de nieuwbrieven van UC Dance!

– Kleding make-up en haren voor het optreden graag thuis verzorgen, zodat je kant en klaar het podium op kunt gaan bij aankomst (geen kleedruimte bij podium, wel kunnen dansers die met meerdere groepen dansen zich omkleden in de witte tent).
– Kleding dit jaar is voor ALLE DANSERS: Zwart / Wit met geel  (uitzonderingen voor teams die samen met de docent al iets anders hebben afgesproken).
– De selectieteams (hebben ook hun selectiekleding mee voor de mixen van de selectieteams).
– Zorg dat je minimaal een HALF UUR voor het optreden aanwezig bent en meld je naast het podium bij de docenten van UC Dance.
– Met het optreden GEEN kauwgom of snoep in de mond.
– Neem als je vaker moet dansen drinken en eten mee.  (iedere groep danst 1x keer en mag daarna weer gaan, of je danst met meerdere groepen mee.. dan blijf je bij het podium).
– Bij warm weer > zorg dat je veel drinkt en je insmeert met zonnebrand!!
– EHBO doos is bij de UC Dance stand aanwezig.
– Neem geen waardevolle spullen mee achter het podium, UC Dance is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal.

– Het zou natuurlijk leuk zijn als jullie de andere groepen aan komen moedigen en zoveel mogelijk publiek meenemen:)

Wij gaan er een gezellige swingende middag van maken!

Maak foto’s en filmpjes en deel deze zoveel mogelijk op social media (TAG @UCDANCE en vermeld #UCDANCE hierbij dan zien wij ze ook:)

Wij wensen iedereen alvast heel veel plezier en succes met de laatste voorbereidingen!

Tot zondag 26 mei!!

Met vriendelijke groet,

Het team van UC Dance

Dansschool UC Dance

t. +31 (0) 6 14492779
e. info@ucdance.nl

w. www.ucdance.nl

www.facebook.com/UnderControlDance

www.instagram.com/ucdance

www.youtube.com/user/ucdance1/video

Maak foto’s en of filmpjes en vermeld alles op social media
UC Dance of #ucdance! We like it!