31 (0)6-14492779 info@ucdance.nl

UC Dance zal een optreden verzorgen op zondag 10 juni van 13.00 tot 13.15 uur bij KWF Samenloop voor Hoop Geldrop-Mierlo. Het optreden vindt plaats op het podium dat geplaatst zal worden op het evenemententerrein De Kervel 3, in Geldrop. Het programma welke groep van UC Dance een optreden zal verzorgen, komt er spoedig aan.

De Samen Loop Voor Hoop Geldrop-Mierlo vindt voor de tweede keer plaats. De eerste editie was een succes met veel deelnemers en bezoekers en een mooie opbrengst voor het goede doel.

Op een SamenLoop staan zij stil bij kanker én vieren zij het leven. Tijdens de wandelestafette waaraan tientallen groepen (honderden deelnemers ) meedoen, zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken zij samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers.

Altijd komen 3 vaste ceremonies terug:
– De Openingsronde met eregasten (zaterdag 9 juni: 13.00 uur)
Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten zij zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.
– De Kaarsenceremonie (zaterdag 9 juni: 22.30 uur)
’s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken zij dierbaren, steunen zij elkaar en vieren zij dat mensen kanker hebben overwonnen.
– De Slotceremonie (zondag 10 juni): vanaf 12.00 uur, om 13.00 uur wordt het bedrag bekend gemaakt
Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Naar Amerikaans model
SamenLoop voor Hoop wordt het hele jaar door georganiseerd op verschillende plaatsen in Nederland en is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Relay for Life. Met ruim 4.800 edities per jaar is Relay for Life het grootste inzamelingsevenement voor kankerbestrijding ter wereld.

Op het volgende adres staat alle informatie: www.samenloopvoorhoop.nl/geldrop-mierlo