Mijn naam is Kim Muller, ik ben 19 jaar oud en kom uit Eindhoven. Ik zit in het 3leerjaar van het Albeda Danscollege in Rotterdam. Tijdens deze opleiding word ik opgeleid als allround danseres in de verschillende dansstijlen zoals onder andere Hiphop, Urban, Jazz, Modern en Klassiek ballet.

Tijdens mijn opleiding heb ik ook al grote opdrachten mogen dansen zoals in de Ziggodome tijdens het concert van Trijntje Oosterhuis en daarnaast mag ik ook nog dansen in Ahoy tijdens het I love Urban festival van Jandino Asporaat.

Naast mijn opleiding moet ik ook een Lesgeefstage volgen. Dit mag ik heel leuk bij UC Dance komen doen. Mijn stage houdt in dat ik soms in verschillende lessen kom kijken hoe de lessen verlopen. Daarnaast ga ik ook in verschillende lessen, lesonderdelen geven zoals een warming up of choreografie en later in het jaar, zal ik mijn eigen volledige les gaan geven.

Ik heb er heel veel zin in, wie weet zie ik jullie snel!!

Groetjes
Kim Muller

OLYMPUS DIGITAL CAMERA