MASTERS OF DANCE IS EEN MOOIE SAMENWERKING VAN:

TST Productions, Amy’s Dansstudio en UC Dance en wij gaan binnenkort starten!!

YESSS… De casting heeft inmiddels plaatsgevonden en de dansers zijn geselecteerd! Super leuk om te melden ..  er gaan 3 dansers van UC Dance mee doen met dit unieke programma in Amsterdam!
Wil jij op de hoogte blijven van hun ervaringen en ontwikkelingen volg: @mastersofdance1 op Instagram en ook leuk om te vertellen is, dat inmiddels de website online is gegaan: www.mastersofdance1.nl

Wat is Masters of Dance?

Vraag jij je ook af hoe je als jonge danser verder kan komen in het toffe vak gebied van dans en entertainment? Maar weet je niet precies wat je volgende stap moet worden? Of is je grootste droom misschien wel om zang en dans te combineren en wil je niets liever dan als allround entertainer of artiest werken?

Vanaf 24 oktober a.s. start Masters of Dance met een pilot van 6 weken, waarin zij deze keer niet alleen op bestaande prof dansers maar ook op jou richten;  de ambitieuze, gedreven en getalenteerde danser/entertainer die zichzelf super graag verder wil ontwikkelen! Je krijgt elke zaterdag de kans om met onze choreografen en een aantal van onze top professionele dansers te werken, je krijgt een kijkje achter de schermen, leert meer over onze supercoole projecten en klanten, en.. we leren je uiteraard hoe je de eerste stappen zet in de professionele wereld van dans en entertainment.
Ze sluiten het programma af met een super toffe casting voor een bekende producer die al meerdere nationale en internationale hits en popgroepen opgezet heeft!

Stay Tuned…