Contributie

Zoals jullie weten, hebben wij de afgelopen maanden April en Mei 2020 keihard gewerkt om naast het maken van online video’s en choreo’s, het aanbieden van bijna dagelijks “Live danslessen” met onze docenten via Youtube, Instagram & Zoom, het maken van dance challenge via TIKTOK, het aanbieden van een gratis Fitness app en het opzetten en organiseren van buiten danslessen jullie zoveel mogelijk lekker te laten dansen. Om jullie toch tegemoet te komen omdat wij geen “normale” danslessen konden geven, hebben wij ook een compensatieregeling gedaan. In de maanden April en Mei 2020 hebben wij namelijk jullie 50% gecompenseerd.

Incasso Juni 2020:
Nu wij weer buiten danslessen mogen verzorgen en vanaf 1 juni 2020 een vast lesrooster gaan maken waar alle dansers aan mee kunnen doen (ook ziet het er naar uit dat onze Belgische dansers over de grens binnenkort kunnen) gaan wij de maand juni 2020 volledig incasseren. De incassobatch voor de maand Juni staat klaar voor maandag 25 of dinsdag 26 mei aanstaande en zal op dat moment bij de leden geïncasseerd worden.

Incasso Juli & Augustus 2020:
In de maanden Juli en Augustus 2020 zal er, net als vorige jaren, GEEN incasso plaatsvinden.

Tevens zijn wij bezig met het organiseren van een UC Dance-Zomerrooster. Nu velen niet op vakantie zullen gaan, zijn wij wel aan het bekijken of wij een zomerrooster voor jullie kunnen gaan aanbieden op de betreffende buitenlocaties waarbij dan gewerkt zal worden met een UC Dance strippenkaart (je betaald dus enkel als je met een buiten dansles meedoet). Hier komen wij eind Juni bij jullie op terug.

Incasso September 2020:

Indien wij per 1 september 2020 nog geen danslessen mogen verzorgen, dan zullen wij de situatie opnieuw gaan beoordelen, uiteraard komen wij hier bij jullie t.z.t. op terug. Maar hopen uiteraard op een positief bericht.