Op woensdag 1 juli aanstaande start de Zomervakantie van Dansschool UC Dance.

 

Wij hopen jullie natuurlijk allemaal nog in de laatste buiten lessen te zien, zodat wij deze lessen met jullie gezellig kunnen afsluiten ook al is het nu anders dan anders… goed afsluiten kan altijd:) Tijdens de maanden juli & augustus 2020 zal er GEEN incasso plaatsvinden.

Mochten wij jullie helaas toch niet meer zien, dan wensen wij jullie alvast een hele fijne en zonnige vakantie toe en bedanken jullie dan ook voor jullie vertrouwen, steun in de afgelopen periode en energie! En dan zien wij jullie weer in september.

 

Zomerrooster 2020

Voor nu nog heel veel plezier met de laatste lessen … En check ons UC-Zomerrooster, want weet dat jullie gewoon tijdens de vakantie door kunnen blijven dansen!! Wij gaan een leuk dansprogramma speciaal voor jullie in elkaar zetten.
Op 31 augustus 2020 starten wij weer met heel veel nieuwe energie het nieuwe dansseizoen 2020-2021!
En zoals wij hebben aangegeven  …. bij het starten van onze danslessen gaan we jullie op een leuke en gezellige manier bedanken voor jullie vertrouwen tijdens de afgelopen Corona periode! Dus Save the date en zet zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus aanstaande in OPTIE in jullie agenda want dan zijn wij voornemens om iets leuks te gaan organiseren!