Jeetje, ook dit jaar hebben we weer ontzettend veel bestellingen ontvangen tijdens onze Black Friday actie op vrijdag 27 november jl. Iedereen ontzettend bedankt voor het bestellen.

Zoals de meesten zullen weten, hebben wij geen eigen voorraad en bestellen wij enkel op afroep dus wanneer iemand een bestelling bij ons plaatst, bestellen wij de kleding bij onze leverancier. We kunnen daardoor niet binnen een week leveren omdat er diverse stappen tussen zitten voordat een bestelling daadwerkelijk bij ons in huis is. Onze kleding komt uit het buitenland en gaat daarna naar onze drukker in Nederland welke altijd ontzettend haar best voor ons doet de bestellingen heel snel klaar te krijgen.

Maar dit jaar was het een Black Friday met diverse hindernissen, haha……..

Zo zijn er een aantal dozen met veel kleding niet aangekomen bij onze drukker omdat de koerier ons adres niet gevonden kreeg en hebben zij het pakket teruggestuurd naar onze leverancier in het buitenland.

Onze leverancier heeft deze dozen voor de 2e keer aangeboden bij de koerier en helaas kregen ze weer het adres niet gevonden en hebben zij de pakketten afgegeven bij Shoeby in Budel zonder dit bij ons te melden. Deze pakketten waren dus zoek. Tot een moeder van een danser UC Dance die bij DHL werkt een doos van UC Dance zag staan en  ons belde met de melding dat er diverse dozen van ons bij hun op het depot stonden.

Nu we grotendeels de bestellingen ingepakt klaar hebben staan, hebben we gisteren te horen gekregen dat onze locaties moeten sluiten vanwege de lockdown. We kunnen helaas nu niet meer de bestellingen tijdens de les of op locatie overhandigen. Dit wil zeggen dat de velen bestellingen door Laura, Kim Vos, Lakeisha en andere docenten van UC Dance rondgebracht zullen worden. Een hele klus dus en we doen ons best de bestellingen spoedig bij jullie voor de kerst afgeleverd te krijgen.