Om ons te houden aan de voorschriften ivm COVID-19, zullen alle dansers zich voor iedere buitenles, die zij mee willen doen, zich vooraf moeten aanmelden!

De reden hiervoor is dat er dan een registratie plaatsvindt zodat wij kunnen zien hoeveel dansers er op een locatie aanwezig zijn (op sommige locaties hebben wij te maken met een maximum).

Maar de belangrijkste reden is dat dit een voorschrift is vanuit de gemeenten namens de GGD. Mocht er namelijk iemand besmet raken en zich melden bij de GGD dan vragen zij na waar deze persoon de afgelopen dagen geweest is. Zo kunnen zij bij Dansschool UC Dance de aanwezigheidslijst opvragen om met de betreffende aanwezige personen te communiceren en te informeren inzake mogelijke quarantaine.

Vandaar dat wij jullie vragen om vooraf je aan te melden voor iedere les!

Omdat wij achter de schermen bezig zijn met het opzetten van een registratiesysteem in ons ledenportaal, zullen wij komende week en in de maand juni 2020 de registratie tijdelijk via Eventbrite verzorgen https://www.eventbrite.nl
Wij zullen alle komende buiten lessen hier aanmelden. In het overzicht “UC Dance komt naar je toe deze lente – week 22” zullen wij de URL-links toevoegen (dit is op dit moment nog niet compleet maar deze wordt dit weekend compleet gemaakt).

Het aanmelden via de groepsapp of via de mail komt hiermee dus te vervallen!

Mochten jullie nog vragen hebben dan horen wij dit graag.

Veel plezier met de buiten danslessen!