Wil je seizoen 2020/2021 dansen in één van onze selectieteams en wedstrijden dansen en/of optreden? Meld je dan VÓÓR maandag 17 augustus 2020 aan via info@ucdance.nl en wij sturen alle informatie en voorwaarden naar je toe.

Iedereen, vanaf 9 jaar t/m volwassenen, en ook niet leden van UC Dance, mag zich aanmelden. De hele maand september houden wij een selectieronde en eind september maken wij de samenstelling voor het nieuwe seizoen bekend.

Wij zijn ook voornemens een performance selectieteam op te zetten die enkel optredens/shows en of opdrachten zullen invullen maar niet deelnemen aan wedstrijden.. dus meld je aan!

Twijfel je nog of wil je eerst weten hoe de selectieronde in zijn werk gaat, stuur ons een mailtje en we sturen je de informatie toe. Iedereen met de ambitie te groeien, kan de maand september mee doen met de selectieronde. Na de selectieronde, gaan wij kijken welke dansers bij elkaar passen en de definitieve samenstelling/groepen maken voor seizoen 2020/2021.

Mocht je na de maand september zelf besluiten niet door te willen gaan omdat het toch niets voor jou is, zit je nergens aan vast. Meedoen deze maand is dus sowieso een goed leermoment!

selectieteam uc dance 2020/2021