31 (0)6-14492779 info@ucdance.nl

Spinningmarathon Fitlife: The American Dream

Hij komt er weer aan, de jaarlijkse Spinningmarathon voor het goede doel! Op zondag 24 februari, van 13.00u tot 17.00u in de Zuiderpoort te Budel!! Voor de tiende keer gaat Fitlife Budel de uitdaging aan om 4 uur aaneengesloten te spinnen. Maar 1, 2 of 3 uur meedoen mag ook! Natuurlijk doen zij dit alles niet zomaar! Het doel van de Spinningmarathon is minimaal € 10.000,- inzamelen voor het goede doel. Ook diverse groepen van UC Dance Budel mogen een steentje bijdragen door spetterende optredens te verzorgen. Binnenkort volgt er meer informatie m.b.t. dit optreden.

Dit jaar neemt het team van Fitlife je mee naar The American Dream!

Amerika, Het land van ongekende mogelijkheden waar alles kan! Fitlife neemt je mee op een reis met Cheerleaders, Halloween, Popsterren en Hollywood. Live the American Dream for one day! Het wordt de vetste jubileum editie met hysterische acts, vette muziek en natuurlijk veel euro’s die we ophalen voor het goede doel!

Vorig jaar haalden we € 11.188 op voor de Stichting A.L.S.! Bekijk hier de aftermovie van 2018 om in de stemming te komen!

Ook dit jaar wordt het weer een fantastische dag die bol staat van het entertainment, lekker eten, maar vooral een hoog ‘FUN’ gehalte! De dag start om 12.30u met een geweldige opening en natuurlijk staat om 17.00u voor alle aanwezigen het pastabuffet weer klaar! Jij kunt dus jouw steentje bijdragen door op zondag 24 februari mee te spinnen! Voor € 10 per uur doe je al mee! Maar elke euro telt! Ook als je niet mee fietst is dit een evenement wat je niet wilt missen.

Ieder uur worden er tal van prijzen verloot die beschikbaar gesteld zijn door lokale winkeliers. Alle deelnemers aan de Spinningmarathon doen automatisch gratis mee aan de loterij. Er worden ook nog losse lootjes à € 1,- verkocht. Deze kunnen zowel gekocht worden door deelnemers op de fiets, als door toeschouwers of vrijwilligers. Uiteraard gaan alle opbrengsten direct naar het goede doel!

Inschrijven: Trap jij mee voor het goede doel? Klik dan hier om je direct online in te schrijven. Natuurlijk liggen er ook inschrijfformulieren op de balie bij Fitlife.

Kom fietsen of aanmoedigen en draag jouw steentje bij! Iedereen is welkom! Benader dus vrienden en familie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel!

Ook niet-leden van Fitlife mogen meefietsen of komen supporteren!

TRAP MEE VOOR HET GOEDE DOEL!