Wat gaat het toch snel. 10 jaar geleden organiseerde we voor de eerste keer een Open dag Dag om te starten met Dansschool UC Dance! Met een paar leerlingen zijn we vanaf 1 september 2007 gestart in Veldhoven. Hoe spannend was dat! Wat kijk ik terug op een mooie, gezellige maar vooral bijzondere periode. Natuurlijk is het niet altijd makkelijk gegaan en natuurlijk moeten er nog steeds veranderingen plaatsvinden om door te kunnen pakken, want dat blijft een continue proces, maar ik kijk met heel veel trots terug op deze 10 jaar!
Ik heb en heb heel veel mensen om mij heen gehad die mij helpen / hebben geholpen te komen waar we nu staan en daar ben ik ze heel dankbaar voor!
Dus bij deze wil ik iedereen bedanken voor zijn/haar enthousiasme en inzet! Bedankt allemaal!
Geen groot feest op dit moment, maar we gaan met alle dansers werken aan een te gekke Theatershow waar we uiteraard een feestje gaan bouwen.
Op naar nog velen mooie en bijzondere dansjaren samen met jullie!
The Only Way

to do
GREAT WORK
is to
LOVE
Wat you do