‼ACTIE ACTIE ACTIE‼

Iedere danser wil die vette gave breakdance moves leren, nietwaar?
Maar vaak stroom je in in een les waarin iedereen al diverse moves heeft geleerd..

Vandaar dat wij een totaal nieuwe les BREAKDANCE op starten op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in het Evoluon in Eindhoven, zodat iedereen vanaf de basis mee kan doen.

Omdat het de 1ste maand van het nieuwe jaar is, geven wij jullie de kans om de gehele maand Januari 2020 “GRATIS” mee te komen doen met deze Breakdance les van onze topper Breakdance docent Daan!

Vanavond starten wij al en ik snap dat het kort dag is, maar de volgende lessen zijn gratis:

Breakdance les – beginners
Danslocatie: Eindhoven – Evoluon

– woensdag 15 januari van 18.00-19.00 uur
– woensdag 22 januari van 18.00-19.00 uur
– woensdag 29 januari van 18.00-19.00 uur

Wil jij deze kans NIET voorbij laten gaan, schrijf je dan in via de website www.ucdance.nl via “proefles” of stuur een mail naar info@ucdance.nl

Ook iemand die nog geen lid is bij UC Dance mag GRATIS mee komen doen! Dus check je vrienden of vriendinnen, meldt ze aan en kom naar het Evoluon in Eindhoven!

De kleding is bijvoorbeeld een joggingbroek met een t-shirt en sportschoenen, sportkleding/danskleding zeg maar en neem een flesje/bidon water mee.

De lessen worden gegeven bij Het Evoluon (in het Evoluon hebben wij 2 danszalen te weten; zaal Foyer of zaal Gemini) en jullie kunnen je bij de receptie melden en aangeven dat je een proefles bij UC Dance komt volgen, zij zullen aangeven in welke zaal de les zal zijn. (Vanavond is de les in zaal Foyer > volg de borden “Frits Philips Entrance” daarna over de rode loper naar binnen).

Het parkeren bij het Evoluon is gratis voor leden van dansschool UC Dance tot 20.00 uur kan er bij de receptie van het Evoluon een uitrijd muntje gehaald worden na 20.00 uur staat de slagboom open.

Alvast bedankt en mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.

Pak deze kans, wij zien jullie snel!