Streetdance

Terug naar menu

Streetdance/Hiphop is een dansvorm die in de jaren ‘70 is overgewaaid uit de straten van Amerika. Het is een van de meest populaire dansstijlen die we op de wereld kennen. Het is een dansvorm met veel pasjes en armcombinaties waarbij al je spieren gebruikt worden en veelal te zien in videoclips. Het is een teamsport voor zowel jongens als meisjes. Maandelijks werken wij met een enthousiast team aan nieuwe choreografieën en regelmatig verzorgen wij leuke optredens tijdens diverse evenementen.

Kledingadvies: De dansers dragen vaak wijde kleding waardoor streetdancers makkelijk kunnen bewegen dus een joggingbroek met een t-shirt/top en gymschoenen voldoen prima. Kijk in onze shop voor ons assortiment van oa UC Dance kleding.

Aanmelden: Vooraf aanmelden kan via info@ucdance.nl en inschrijven gaat via een inschrijfformulier. Uiteraard kan iedereen 1x een gratis proefles bij ons komen doen.

Faciliteiten: Om je voor te bereiden op de workout zijn kleedruimtes aanwezig waar je je kan omkleden en kan douchen na het sporten. Ook zijn er lockers aanwezig om kleding in op te bergen. Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers. UC Dance is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.

Kijk bij Locaties op welke dagen en locaties wij Streetdance lessen verzorgen.